Dárek zdarma ke každé objednávce

Jak to všechno začalo aneb jak nám andělé Willow Tree změnili život

Dlouho jsme vám článek o našich začátcích slibovali a konečně na něj přišla řada. O tom, že začneme dovážet krásné a voňavé věci rozhodl jeden malý dárek. Anděl Willow Tree, který byl ukrytý v krabičce z recyklovaného papíru, tenkrát ani netušil, jaké změny v našem životě rozpoutá.

V roce 2004 jsme od našich milých přátel z Ameriky dostali dárek – anděla. Byl nádherný! Seděl na zemi, ruce volně spuštěné do klína, hlavu trošku na stranu a na zádech neobvyklá křídla z drátků. Vyzařoval z něho klid, harmonie a vyrovnanost. Nemohli jsme se na něho vynadívat a už za pár měsíců jsme věděli, že potřebujeme dalšího. Hledání po internetu nám ale stále nepřinášelo odpověď, kde u nás andělé bydlí. „Jak je možné, že je v Čechách ještě nikdo neprodává?“ ptali jsme se sami sebe a v hlavě se nám rodil nápad.

Od andělů až po kosmetiku 

Po pár týdnech jsme se dopátrali až do Ameriky, kde andělskou distribuci zajišťovala firma Demdaco. Slovo dalo slovo a my začali dovážet anděly do České republiky. Původním záměrem nebylo vytvořit ekonomicky stabilní, silnou a prosperující společnost. Neměli jsme tajné know-how a mnohaleté obchodní zkušenosti, dokonce ani tučný kapitál do začátků. Jediné, co jsme chtěli, bylo prodávat něco, co přináší radost, potěšení a harmonii. A tak jsme se v roce 2005 stali oficiálními distributory firmy Demdaco pro Českou a Slovenskou republiku. Věci vzaly rychlý spád… Začali jsme cestovat a k andělům přidávat další a další produkty, které nás oslovily svou kvalitou, designem a vůněmi. Nyní u nás zakoupíte kosmetiku, bytové doplňky a širokou škálu svíček a vonných difuzérů z Ameriky, Skotska, Velké Británie, Francie, Austrálie nebo třeba Portugalska.

 úvodní

Vlevo majitelka firmy paní Bc. Kateřina Melicharová a majitel firmy pan Petr Melichar na tiskové konferenci.

Andělé Willow Tree by Susan Lordi

Vraťme se ale k andělům, naší srdeční záležitosti. Za jejich vznikem stojí umělkyně Susan Lordi, která je vytváří ve svém útulném ateliéru v Kansas City. Susan při své sochařské a řezbářské práci věnuje výjimečnou pozornost výrazům a gestům, což z andělů Willow Tree činí sice zdrženlivé, ale přesvědčivé a harmonické postavy. Susan do každé figurky promítá veškeré emoce a přání, které v životě prožíváme. Jednotlivá díla tak představují vlastnost či sentiment, jenž nám pomáhá vážit si lidí kolem nás, léčit zraněné nebo objevovat krásu okolního světa. 

Susan Lordi prožívá při práci s anděli a figurkami Willow Tree chvíle klidu a míru.

Vneste domů harmonii

Toužíte-li po něčem speciálním a osobitém, jsou andělé a figurky Willow Tree to pravé. Závěsné postavy se mohou zabydlet na vašem vánočním stromečku, ty stojící zase zdobit poličku či dekorační stolek. Ve velké oblibě je mají novomanželé, kteří je umísťují na svatební dorty a jsou také nejlepší volbou, pokud hledáte dárek s duší pro někoho, koho milujete.