Dárek zdarma ke každé objednávce

VANDINI: odhalte sílu květů

Dopřejte pokožce všechny benefity květové vody získávané z těch nejoblíbenějších rostlin, jako je růže, vanilka, pomeranč, magnolie, fialka či pivoňka. Nechte se hýčkat kvalitní německou kosmetikou VANDINI

Unikátní cílené řady přizpůsobené vašemu druhu pokožky a jejím potřebám dopřeje potřebnou hydrataci, výživu i ochranu. Krásný, jemný design se bude vyjímat na každém kosmetickém stolku a dokonalá vůně podtrhne celý zážitek. A kdo vlastně stojí za značkou VANDINI?

 

 

Německá rodinná firma

Značka VANDINI byla založena v Německu roku 1988, kdy ještě s názvem ALDO VANDINI vzešla jako součást rodinné společnosti Mann & Schröeder GmbH. V prvních letech po založení se značka dostala na špici kosmetických produktů v Německu a zaměřovala se na produkty péče o vlasy i tělo.

Roku 2000 se vedení VANDINI rozhodlo ukončit prodej kosmetiky zaměřující se na péči o vlasy a své soustředění věnovali pečujícím produktům v tělové kategorii. V tomto roce také představili velmi oslnivou řadu mířící do světa aromaterapie, masáží, saunového světa a pomůcek při péči o pokožku těla, kde získali nejvíce zkušeností ve využití přírodních esencí.

marke_vegan_768x1024

Značka s již velice stabilními kořeny a zvučným jménem ve světě kosmetiky se v roce 2013 rozhodla upravit design svého loga a produktů. Jak již bylo zvykem, značka neustále přinášela inovace a překvapivé novinky do světa kosmetiky, které přidávali na její atraktivitě.

Konečně, v roce 2019 se značka rozhodla svůj název zkrátit na pouhé zvučné VANDINI. Změny se však tentokrát nedotkly nijak bouřlivě produktů. Značka si chtěla udržet velice oblíbené kosmetické výrobky čistých vůní i jemného designu, avšak se značným pokrokem, co se týče složení a počátku využívání vody získanou z květin ve své kosmetice.

VANDINI_All-series_Various-Products_marble-surface_202003_mg

Nynější podoba kosmetiky VANDINI si zakládá na čistotě složení svých produktů a jejich prokazatelných výsledcích. S domácí výrobou přímo v německých městech Siegelsbach a Hüffenhardt mají pod kontrolou celý proces a dbají na šetrnost, díky čemuž je značka tolik oblíbená.

Tato německá kosmetika následuje celosvětové trendy, a proto se zaměřuje na co nejvyšší podíl přírodních ingrediencí využitých při výrobě za příznivou cenu a s žádaným účinkem. Kombinace vysoce kvalitní květinové vody a exkluzivních pečujících komplexů zajistí překrásnou vůni a perfektní ochranu ošetřené pokožky. Představme si nyní konkrétní řady.

VANDINI VITALITY - pro suchou pokožku

Oděna v pastelově žlutém hávu, vůně vanilkového květu a péče makadamového oleje dodá to nejlepší vaší pokožce i všem smyslům. Tato řada se zaměřuje na regeneraci a je vhodná pro suchou, náročnou pokožku. Intenzivní hydratační a vyživující složky dodají dostatek vláhy a jemnosti, vitamíny E a B5 se postarají o tolik potřebnou výživu.

Užijte si základní tóny hořkého pomeranče a grepfruitu, srdce pak patří kokosu, jasmínu a orchidejím a vše kulantně uzavře ambra, mošus a vanilka.

VANDINI ENERGY - pro normální až suchou pokožku

Energizující oranžové odstíny zastupující pomerančový květ ukrývají kosmetiku pro normální až suchou pokožku. Babasový olej dodává hydrataci, ochranu a nezanechává mastný film.

Užijte si základní tóny pomeranče a limetky, srdce patří pomerančovému květu, bílým květinám a galbaniu a vše uzavírá aroma tonka fazolí a mošusu.

VANDINI HYDRO - pro normální až suchou pokožku

Čistá hydratace – to přináší řada s jemnými růžovými odstíny a akvarelovým dekorem květů magnolie. Mandlové mléko pečuje o pokožku a chrání ji proti volným radikálům. Voda z magnoliových květů navíc dodává hydrataci a zabraňuje stárnutí a je vhodná pro normální až suchou pokožku.

Užijte si základní tóny pepře, rebarbory a magnolie, srdce voní pomerančovým květem, jasmínem, ylang-ylang a broskví a vše romanticky uzavírá mošus, vanilka a pačuli.

VANDINI NUTRI - pro suchou pokožku

Ta nejlepší výživa a péče je pokožce dodána řadou pro suchou pokožku, NUTRI. Sytější růžové odstíny než u řady HYDRO, rozvíří vaši fantazii. Voda z květů pivoněk hydratuje a povzbuzuje unavenou pokožku, arganový olej se postará i o tu nejnáročnější pleť, která pak zůstává hebká a plná života.

Zde si vychutnáte základní tóny kardamomu a sladkých papriček, prostoupí vaše smysly srdcem z jasmínu, pivoňky, skořice a konvalinky a vše něžně uzavře vůně cedrového dřeva, tonka fazole, vanilky a santalového dřeva.

VANDINI SENSITIVE - pro citlivou pokožku

Pro tu opravdu náročnou a citlivou pokožku byla vytvořena řada s šetrnou fialkou, která zklidňuje pokožku, působí protizánětlivě a povzbuzuje pružnost a vitalitu. Rýžové mléko pak reguluje správné množství vláhy v pokožce a zanechává ji hebkou a o dodatečnou dávku výživy se postará Aloe vera a vitamín B3.

Voňavé tóny se rozezní zahajujícím bergamotem, který je následován srdcem z jasmínu, růže, fialky a konvalinky a uzavřen cedrovým a santalovým dřevem s jemnou vanilkou.

VANDINI SPECIALS

Do této kategorie patří kosmetika, která se lehce vyjímá a nepatří do žádné z pečujících řad. Tyto produkty jsou přímo nabyty pečujícími složkami, které jsou pro pokožku nezbytné a pečují o ni ještě s větší intenzitou.

Naleznete zde tělový peeling s avokádovým olejem. Díky cukrovým krystalkům řádně pročistí celé tělo, je vhodný pro všechny typy pleti a vyjímá se zejména tím, že oproti ostatním neobsahuje květovou vodu, ale květovou esenci. Ta je poté doplněna silně hydratujícím avokádovým olejem.

Druhý poklad značky VANDINI, který u nás můžete vyzkoušet, je tělové máslo CARE. Je vhodné pro extrémně suchou pokožku i šupinkatá místa na těle. Díky mixu květových vod a bambuckému máslu dodá vše, co je třeba přímo tam, kde je to nejnutnější.

V rámci čistoty složení, výrobky VANDINI jsou veganské, neobsahují tedy žádné živočišné látky. Zároveň neobsahují parabeny, silikony ani minerální oleje, které působí nepříznivě na přirozenou rovnováhu pokožky. Jak je již zvykem ve světě opravdu kvalitní kosmetiky, žádný produkt není testován na zvířatech.

wirliebentiere_header_1170x585_desktop

My už jsme se zamilovali! A co vy?