Dárek zdarma ke každé objednávce

Blahodárná levandule

Levandule je velmi populární rostlina s nezaměnitelnou vůní a romantickým vzhledem, která má harmonizující účinky na tělo i mysl. Její překrásné drobné kvítky si můžeme vypěstovat i sami doma a má velké množství využití v domácnosti. Pěstováním levandule je jednoznačně nejznámější francouzské Provence, kam se každoročně sjíždí davy nadšenců a milovníků dlouhých lánů posetých fialovými kvítky a obestřených nepřekonatelnou libou vůní.

cropped-shot-unecognizable-woman-dress-standing-middle-summer-meadow-among-beautiful-light-purple-lavender-flowers-people-nature-travel-wildflower-countryside-rural-area_343059-717 purple-lavender-closeup-background_1372-442

Příznivě působí na řadu potíží, zejména je pak známa podporou trávení, antiseptickými účinky, pomáhá prohloubit spánek a ulevit od úzkostí a křečových stavů.

My jsme opojením levandule nechali pohltit také, proto u nás na e-shopu naleznete štědrý výběr přípravků s obsahem levandule.

Esenciální olej je nejčistší a nejkoncentrovanější produkt, díky kterému můžete účinné látky z levandule získat. Má široké využití v kosmetice a můžete ho přidat do vašeho oblíbeného krému, oleje či koupele. Ten originální přímo z Provence můžete pořídit přímo na našem e-shopu.

essential-oil-lavender-flowers_67618-526

Pokud si levanduli nechcete přimíchávat do své oblíbené kosmetiky sami, můžete využít produkty, které zázračnou rostlinku již obsahují. Hojně naleznete levandulová mýdla tuhá i tekutá. Velice populární jsou také krémy s levandulí díky její vlastnosti omladit pokožku a zbavit ji nečistot.

DSC_4554_1 33

Pokud jste fanoušci zejména osobité příjemné vůně, určitě uvítáte interiérové parfémy a vonné svíčky z naší nabídky.

Pro příjemně vonící šatní skříň si určitě nezapomeňte pořídit pytlíček plný levandule, který výborně zapůsobí také jako odpuzovač hmyzu, například zavěšen vedle okna či dveří.

 

Vonná svíčka - Mrazivá levandule

Vonná svíčka - Levandule a Heřmánek

Esprit Provence Vůně na textil - Levandule

Castelbel Vonný sáček - Heřmánek & Levandule

 

Ať už levanduli využijete jakkoliv, určitě ve vaší domácnosti neupadne v zapomnění.

 

Somerset Toiletry Luxusní mýdlo - Levandule

Le Petit Olivier Tekuté mýdlo - Levandule

Esprit Provence Tělové mléko - Levandule

https://www.fragonito.cz/jeanne-en-provence-vyzivny-sprchovy-olej-levandule--250ml/