Dárek zdarma ke každé objednávce

Vraťte vlasům po létě lesk

Naše hříva zažívala v létě divy - různá klimatická pásma, vítr, déšť, sluneční žár, mořskou vodu a bezpochyby také špatnou péči. Je na čase jí pozornost vrátit. A my víme jak!

Pokud chcete, aby se vaše vlasy leskly a celkově byly zdravé, je potřeba dodržovat základní pravidla. Při jejich pravidelném následování se můžete pyšnit kadeřemi, které by vám mohla závidět leckterá hvězda filmového plátna. 

Správné mytí je základ

Tipy, jak často si mýt vlasy, se poměrně liší a (jako ve spoustě jiných věcech) i zde vítězí zlatá střední cesta. Stačí ob den, každodenní mytí je totiž zbytečně zatěžuje. Šampon naneste na pokožku hlavy, opláchněte a poté do půlky délky aplikujte výživný kondicionér. Čím déle ho necháte působit, tím budou vaše vlasy zářivější. Při správném spláchnutí se nemusíte bát, že by vaše hříva zůstala zplihlá. Vyzkoušejte například tuhý kondicionér od značky Castelbel s jedinečným přírodním složením a tropickou kokosovou vůní.

185515265_3997834660312925_8746647111652884431_n

Záchrana jménem maska

Někdy nastane chvíle, kdy zažíváte pravý bad hair day! Na opravdu poničené kadeře účinně zabere intenzivní péče v podobě masky. Naneste ji těsně po umytí a nechte působit alespoň pár minut. Od naší značky Le Petit Olivier si můžete vybrat z řady pro suché vlasy s bambuckým máslem, či pro barvené vlasy s granátovým jablkem

214038078_4295391867171646_1417515106684542068_n

Zázračné oleje

Pokud hledáte opravdový poklad v péči o vlasy, jsou jím bezesporu oleje. Ať už ty přírodní, nebo vytvořené v kosmetickém průmyslu. Oba druhy mají tu stejnou výhodu - dokážou dodat lesk i poškozeným vlasům, vyživí je a posílí, pomáhají předcházet krepatění a zamezují třepení konečků. Rozhodnete-li se pro komerční výrobky, je důležité, aby neobsahovaly parabeny, ftaláty, minerální oleje a umělá barviva. V naší nabídce se můžete rozhodovat mezi suchými oleji od Jeanne en Provence nebo zvolit klasické přírodní oleje od značek Ecooking, Le Petit Olivier či Naturals Formula.

Něco pro muže

Protože i naši partneři, manželové a otcové chtějí vypadat dobře, přinášíme něco i pro ně. Značky Hawkins&BrimblePercy Nobleman, 18.21 Man Made, Apothecary 87 či Pomp & Co. jsou určeny speciálně pro muže, kterým pomáhají v každodenní péči o zevnějšek. 

A jak se vy staráte o své vlasy, aby měly lesk a byly zdravé? Máte nějaké zaručené tipy?

 

Zdroje: 

Woman photo created by marymarkevich - www.freepik.com