Dárek zdarma ke každé objednávce

Sbaleno na cesty aneb kosmetické sady, které se vám v létě budou hodit.

Přelom července a srpna je nejoblíbenějším obdobím pro letní dovolenou. Ať už budete relaxovat na prosluněných písečných plážích nebo jste se rozhodli pro dobrodružnou výpravu po českých horách, neměli byste zapomínat na své tělo, které si speciálně v této době žádá maximální pozornost.

top-view-essential-travel-items-shoes-notebook-tree-map-pass

Nejde jen o hygienu, jež by měla být speciálně na cestách zdvojnásobena, ale především o hydrataci vaší pokožky. Ať už přímé slunce a vysoké teploty, tak i silný vítr nebo klimatické výkyvy (například při cestování letadlem) jí totiž dávají pořádně zabrat. Nevejde se vám však oblíbený krém či sprchový gel do kufru nebo s sebou zkrátka nechcete „tahat“ zbytečnou zátěž? Pak se podívejte na naše šikovné cestovní sady plné kosmetiky pro celé tělo!

foto 1foto 2

Sprchové gely, šampóny a kondicionéry, tělová mléka, toaletní vody i krémy na ruce v sobě skrývají nespočet omamných vůní, jako jsou tóny sladké růže, aromatické levandule či osvěžujících citrusů. A protože mužská pokožka vyžaduje to samé, co ta ženská, zařadili jsme do naší nabídky také pánské cestovní sady. Ty jsou plné přípravků pro péči o mužskou pokožku, díky čemuž se stanou důležitým doplňkem každého moderního gentlemana, jenž chce být i na cestách sám sebou.

Naše „elixíry krásy“ jsou uloženy v praktických baleních menšího objemu, díky čemuž vám v kufru nebo batohu zaberou minimum místa. Taštičky, do kterých jsou uloženy, navíc i při chaotickém cestování umožní udržet obsah vašeho zavazadla skvěle organizovaný.

lost-tourists-finding-way

Podívejte se na naše stránky www.fragonito.cz a objevte úplnou nabídku našich úžasných cestovních sad, které dovedou vaší letní dovolenou k dokonalosti!