Dárek zdarma ke každé objednávce

Vánoční inspirace

Inspirace na Vánoce

Sváteční sezóna se již blíží a spolu s ní to nejštědřejší období plné radosti a krásných pozorností, které pořizujeme svým blízkým. Mnoho z nás v tomto čase již aktivně vyhledává inspiraci a nápady na ty nejzajímavější, nejkrásnější a vhodně vybrané dárky pro celou rodinu. Sepsali jsme pro vás proto malého průvodce naší dárkovou nabídkou pro všechny, koho byste rádi obdarovali.

 

Dárek pro vaši ženu

Spousta mužů v tomto období tápe a vyhledává nápady, co by asi tak manželce či přítelkyni udělalo radost. Kosmetika je určitě skvělá volba, která málo kdy zklame, nicméně zkuste letos zabrousit do kombinace kosmetiky a praktického věcného dárku, který neskončí zavřený v koupelnové skříňce.

Značka Baylis & Harding připravila pro tuto vánoční sezónu překrásné dárkové sady v oblíbených vůních, které obsahují třeba měkoučké ponožky, hřejivé domácí pantofle nebo také stylovou kabelku. Jako malý bonus je vždy součástí balení i několik pečujících produktů v neodolatelných dámských vůních.


Sada s vůní jojoby, 
vanilky a mandlového oleje je krásným měkkým doplňkem péče o namáhané nohy

 


Měkký župan a milá kosmetika s vůní moruše a jmelí potěší každou dámu.

 


Luxusní kabelka je praktickým doplňkem pro každou stylovou ženu.

 

Dárek mamince

Neméně náročné a důležité je samozřejmě vybrat i dárek pro tu nejlepší maminku na světě. Darujte jí péči a ochranu její jemné a citlivé pokožky, kterou jistě velmi ocení. Na výběr máte například z mnoha sad krémů na ruce či dárkových balíčků, které jsou rovnou připraveny pod vánoční stromek.


Luxusní sada s pečující jojobou

 


Dárkové krabičky jsou již připraveny k darování. Obsahují krásné miniaturky kosmetických produktů neodolatelné vůně moruše a mučenky.

 


Sváteční kolekce šumivých koulí do koupele potěší uvolňující lázní.

 

Dárek babičce

Pro prarodiče bývá obtížnější vybrat něco, co je ještě stále dokáže překvapit i potěšit. Většinou ocení především dárky, které opravdu využijí. Proto pečující kosmetika či příjemná vonná svíčka jsou sázka na jistotu, která nebude působit jako žádné klišé. A potěšením něčím praktickým určitě nešlápnete vedle s příjemnou sadou v nadčasové toaletní taštičce s dekorem mramoru.

 


Svěží svíčka a sváteční sada kosmetiky

 


Nadčasová sada s kosmetickou taštičkou na zip.

 


Krásnou a pozornou drobností je i dárkově zabalená pěna do koupele ve tvaru vánoční ozdoby.

 

Dárek kamarádce a sestře

Každoroční pozvání na kávu spojené s předvánoční atmosférou a předání drobností je klasickým svátečním rituálem mnoha z nás. Pořiďte pro svou kamarádku či sestru krásnou maličkost v luxusním designovém provedení.

 


Zlatavé šumivé koule do koupele s vůní fíků a granátového jablka 

 


Jojoba a vanilka propůjčují krásnou vůni tomuto něžnému dárku připravenému pod stromeček.

 


Svítící karafa plná voňavé 
pěny do koupele přinese vánoční atmosféru.

Dárek pro vašeho muže

Váš milý jistě ocení kvalitní kosmetiku. Překvapte ho letos ještě něčím navíc. Luxusní sady s pánskými taškami či toaletními taštičkami, které jsou praktickými pomocníky na cestách, můžete také doplnit o romantické dekorativní sošky Willow Tree nebo o funkční sadu na holení.

 

Luxusní kosmetická sada pro muže s vůní černého pepře a ženšenu

 


Velkou cestovní taškou potěšíte všechny muže, kteří jsou stále v pohybu.


Praktická sada s péčí o vousy

Dárek pro tatínka

Krásné doplňky, šikovné maličkosti a voňavé dárečky k vyzkoušení pro vašeho tatínka naleznete v této sekci. Vyberte si mezi sadami na holení, péčí o pleť, nebo na tělo.

Sada na holení pro pány

 

Luxusní pánská sada péče o tělo a pleť

 

Dárek dědečkovi

I pro dědečka u nás najdete krásné drobnosti. Vyberte si například z  vánočních pánských sad značky Baylis & Harding, které vykouzlí úsměv na tváři a dokreslí příjemnou sváteční atmosféru.

Nadčasová sada péče o tělo potěší muže každého věku.

 


Luxusní toaletní taštička s pánskou péčí o tělo

 


Praktická kombinace mycího gelu na tělo i vlasy se svěží vůní pro stále aktivní muže

 

Dárek pro kolegyni a kolegu

Máte v práci tajného ježíška či chcete obdarovat svého oblíbeného kolegu pozornou drobností? U nás naleznete krásné sváteční maličkosti i větší dárkové sady ve všech cenových relacích.

 


Tělová mlha a balzám na rty

 


Krásná sada, kterou už nebudete muset ani balit!

 


Udělejte radost pěnou do koupele s vůní konopí a 
bergamotu

 


Sada péče o tělo i vlasy pro náročné muže

 

Dárky pro děti

Potěšit ty nejmenší patří mezi největší radosti během celého roku. Překrásná duhová kolekce s jednorožci potěší každou mladou slečnu, modrý žralok z hlubin zase všechny malé námořníky. Vyberte to pravé pro vaše ratolesti.

 


Každá mladá slečna by měla ráda svého jednorožce.

 


Pěna do koupele se svěží vůní máty a mořské soli potěší žraločí hračkou na vrchu láhve.

 

Vyberte dárek pro své blízké z naší nabídky a už se můžete těšit pouze na rozzářené obličeje a pohodové svátky.