Dárek zdarma ke každé objednávce

Zimní kosmetika - chraňte svou pokožku

I v tomto období spousta z vás právě v tomto období vyráží za hranice na hory. Máte sbaleno všechno potřebné, a to včetně správné kosmetiky, která se postará o vaši namáhanou pokožku? Nebo jste i doma neustále vystavováni neduhům zimního počasí? Přečtěte si, co byste měli v těchto dnech mít stále po ruce.

HUTNÁ KONZISTENCE NADE VŠE!

Obrázek1


Jaro je sice za dveřmi, na lehké krémy si ale ještě budeme muset počkat. Zima si žádá hutné krémy, které mrazem, větrem a změnami teplot zmítanou pleť skvěle ochrání a pomohou v ní udržet potřebnou hydrataci. Mezi nejvhodnější patří pak krémy obsahující bambucké máslo, včelí vosk či vitamín C a E. Tyto ingredience totiž dokáží nejen hydratovat, ale navíc pečovat o podrážděnou a poškozenou pleť.



NĚKTERÉ SLOŽKY JSOU OBZVLÁŠŤ VHODNÉ

Obrázek2


Když už jsme u té hydratace… Věděli jste, co patří mezi senzační zvlhčovadla, která udrží hydrataci v pleti mnohem lépe než jiné látky? Mezi favority se řadí třeba mořská řasa nebo kyselina hyaluronová - ta má navíc anti-aging efekt. Nezapomínejte také, že na vršcích kopců vás ohrožují sluneční paprsky, proto používejte krémy s dostatečným SPF faktorem.



RTY JAKO ZE ŠKATULKY

Obrázek4

Pokud trpíte zlozvykem okusovat si rty, v zimě se vám tato neřest dvojnásobně vymstí. Neustále vlhké rty, na které zaútočí mráz a vítr, trpí na opary a nepříjemné lišeje. Mějte po ruce balzám a používejte ho během celého dne. Na horách oceníte zejména praktické balení v tubě, které jednoduše zastrčíte do náprsní kapsy. 



MYSLETE NA SVÉ RUCE Obrázek5

Nízké teploty útočí nejen na vaši pleť, stejnou neplechu dokáží napáchat také na rukou. Chraňte je před psím počasím rukavicemi tak často, jak jen to jde. Kůži pak v klidu a teple domova opečovávejte hydratačními krémy, které nezanechávají mastný film.



Zdroj fotografie: www.pinterest.com / Art Department