Dárek zdarma ke každé objednávce

Oslavujme tatínky

flek

V červnu se, stejně jako každý rok, většina z nás těší na horké letní dny a dlouhé noci, užívá si již slunce a plánuje dovolenou. Víte však, že se třetí neděli v červnu (letos tedy 20. června) slaví mezinárodní den otců?

child-holding-surprise-father_23-2148503945 little-girl-with-dad-dressed-super-heroes-happy-loving-family_169016-1717

Svátek má původ již ve středověku, kde se však příliš neujal. První konkrétnější rysy Den otců dostal díky Američance Sonoře Smart Doddové. Ta chtěla oslavit svého ovdovělého tatínka, který se staral o ní a její sourozence a na jeho počest se v městečku Spokane, ve státu Washington, konala první oslava Dne otců, a to 19. června 1910. Svátek pomalu, ale jistě, nabíral na popularitě napříč Amerikou. Roku 1966 pak tehdejší prezident Richard Nixon uzákonil Den otců jako oficiální svátek.

U nás takováto oslava otcovství není tolik zažitá, jako například obdobný den matek, dostává se však do stále většího povědomí. Proč by také ne? Tatínkové i všichni muži, kteří nám kdy byli a jsou otcovskými figurami, si také zaslouží svůj den, kdy budou obdarováni a oslaveni. Pokud si s dárkem nevíte rady, nabízíme vám malý výběr maličkostí i luxusních dárků, kterými uděláte každému muži, jenž na sebe vzal roli otce, velkou radost.

overloaded-fatigue-single-father-with-ginger-beard-cries-desperately-has-fun-with-two-female-kids-use-colourful-paints-have-happy-expressions-stand-purple-wall-happy-fathers-day-concept_273609-26130 elderly-father-adult-son-hugging-park_109710-400

Pánská kosmetika značky 18.21 Man Made pochází z USA, konkrétně ze státu Texas. Pyšní se netradičním vzhledem svých produktů s velmi netradičními vůněmi pro pravé chlapy. Co se kvality týče, v obsahu nenajdete žádné parabeny ani silikony a produkty nejsou testovány na zvířatech. 

Další prémiovou značkou pánské kosmetiky, kterou můžete pořídit na našem e-shopu, je italské Erbario Toscano. Nejpopulárnější řada s vůní černého pepře si našla již mnoho příznivců, takže koupě jedné z dárkových sad bude taková malá sázka na jistotu.

Pokud si váš tatínek, či jakýkoliv muž, kterého chcete obdarovat, potrpí na kosmetiku z Itálie, další skvělou volbou je rozhodně L'Erbolario. Čistota a perfektní složení jejich produktů dodává skvěle vypadajícím produktům s mužnou a příjemnou vůní na popularitě, a to rozhodně právem - nenaleznete v jejich obsahu parabeny, silikony ani sulfáty, dokonce jsou vhodné pro vegany.

Ne vždy chceme jako dárek využít kosmetickou sadu, byť je sebelepší. Pro takové příležitosti u nás můžete vybrat z široké nabídky figur a andělů Willow Tree, které se postarají o krásnou vzpomínku a stanou se nedílnou součástí jakéhokoliv interiéru.

 

A pokud chcete svého tátu obdarovat alespoň nějakou maličkostí, protože "na ty svátky moc není" (ano, všichni to známe :-) ), zde máte přehled menších, ale o nic méně krásných a pozorných dárečků, kterými mu určitě vykouzlíte úsměv na tváři. Darujte například svěží sadu od Baylis & Harding či krásné sety pro muže značky Somerset.